Azorerna

az14

Azorerna har vi varit på vid ett par tillfällen. Det är vacker och frodig ö, tyvärr har vi även haft en hel del regn vid våra besök här. Det är en ganska så lång flygresa hit, men det är värt turen!

az1

az2

Här har vi tagit flykt till balkongen på vårt hotell, kortare regnskur fick oss att dra oss in från poolen. Det är ett skönt klimat som passar och svenskar bra, precis lagom, som vi vill ha det.

az3

Som ni ser är det inte direkt trångt runt poolen. Många är ute och upplever ön och allt som man kan göra här. Mycket vacker natur och många hyr bil och kör runt.

az12

Även tomten har åkt hit på semester.

az11

Har man varit i Portugal eller på Madeira så känner man igen sig även här. Byggnader, trottoarer med mera är det samma här som på fastlandet eller på blomsterön.

az8

Planteringar finns överallt och det gynnsamma klimatet gör att även våra svenska krukväxter blir stora träd, som en del fikusar!

az6

Frodiga palmträd ramar in utsikten från vårt rum. Vi reser ofta med våra vänner och så även på denna resa. Kanske vi firar något eller bara hade lust att komma bort ett tag.

az9

Sega efter en lång dag med bil och upptäckande. Här blir det lite eftermiddagsfika innan kort siesta och ett besök på en restaurang. Azorerna är ett fint resmål som vi gärna rekommenderar.

Similar Posts