Slottet, sommarstugan

010_07a

Gösta är i full gång med målning och renovering av sommarstugan som döptes till Slottet. Detta efter den stora förändring som gjordes. Strax utanför Tibro, vid sjön Örlen ligger vårt hus.

009_06a

Så här såg det ut innan vi renoverade upp hos oss, det var hemskt mycket 70-tal, brunt och murrigt och orange inslag.

015_12a

Vi tog bort en del halvväggar, ändrade lite planlösning och gjorde om det mesta för att få det som vi ville. Framsidan av huset har en lite terrass där morgonsolen värmer till frukost och baksidan har fått både en patio samt att vi har den inglasade verandan ifall regn och kyla kommer.

007_04a

Här kan ni ännu se hur det ser ut med den gamla bruna mattan. Takhängda skåpet ni skymtar till höger rev vi ned för att skapa mer luft mellan kök och vardagsrum.

malar5

Gösta sätter plattor innan den nya uteplatsen görsoch här byggs även ett trädäck upp. Planteringen av trädgården sitter Ingrid och ritar när denna bilden tas.

malar4

Så målas utsidan om, denna gången är det den blå färgen som vi målar. Här skymtar ni framsidans terrass och baksidans veranda.

huset2

ingrid piffar i det nyrenoverade badrummet. Nu är det även normal toalett här efter det att vatten till badrum drogs in, den gamla kyltoaletten är ett minne blott.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nu är huset färdigmålat. För denna gång!

image1
Nya köket

Så här blev köket efter renoveringen och lite nya lampor.

image2Luftigare mellan kök, matplats och vardagsrum.

image3

Similar Posts